tisdag 4 november 2008

Ett annorlunda julkort


..eller ja - ett försök på det i alla fall.
Detta är det sista bidraget jag åstadkom till helgens cybercrop, och utmaningen löd: "Gör ett julkort UTAN glitter, utan rött, blått eller grönt och utan att använda stämplar. Det MÅSTE vara blommor och band samt någon metalldekoration (brads räknas ej) på kortet".
Resultatet blev ett kort som inte känns särskilt "jag", men som jag ändå känner mig ganska nöjd med:

Min hjärna går ofta lite i baklås vid den här typen av utmaningar med många förbud och många måsten, men det lyckades alltså med någon möda till sist att knåpa ihop det. Kortet ville inte fotograferas nå't vidare härom dagen, så jag fick ta nya bilder idag.

Chipboardramen från Scenic Route är värmeembossad i cremevitt. Mitt bud på metalldekorationer blev hjärtnålen och häftapparats-klamrarna...för snöflingebrad'en räknades alltså inte. Observera även den minimala biten mörkbrunt organza, som jag tvingades sätta dit för att spets inte räknades som band, hehe!

Ska försöka pyssla lite mer ikväll - men just nu håller jag på att laga mat till min käre pojkvän som snart kommer hem från styrketräning och är utsvulten! :)

"Tata for now", som söta dr.Annika brukar säga!

20 kommentarer:

Mya sa...

så ljuvligt!!! älskar det bruna bakgrundspappret, ser ut som en häääärlig tapet! kram

Anonym sa...

Mums! Ett underbart kort! Och jag gillar också mönsterpapperet men håller med dig - det känns inte särskilt Nina alls! Att du ens hade ett sånt papper i dina ägor ;-)

Sen ett förhandstips - jag tror att du kommer vinna gäst-DT-priset med det här kortet. Dels för att det är ett grymt snyggt kort, men sen skulle jag bli förvånad om nån butik INTE skulle vilja ha lite Nina-DT:ande! Du är så himla bra på det du gör! =)

Kram Carolina

Zarah sa...

Fantastiskt vackert!

Anonym sa...

MUMS, vilket underbart annorlunda julkort Nina!!! Du klarade uppgiften galant måste jag säga! Jag gillar det skarpt! Vilket coolt mönsterpapper också, som en tapet! :D Du bör nog vinna! ;)
Du är bäst! :D Hoppas middagen blev god! Kram!

Jag... sa...

Ett jättefint annorluna julkort!

Pia sa...

wow så flot og anderledes julekort

Tettiz sa...

Så läckert att jag vill ta mig en tugga - visst är det kul att utmana sig själv att göra annorlunda på det där viset?!

*kärlek och kramar*

fraise sa...

Men ååh vilket LÄCKERT kort! :-)

Linda sa...

Vilket coolt julkort! Helt klart annorlunda, men riktigt snyggt!

Ellinor sa...

Ljuvligt kort! Inte det vanliga stuket, men ändå jättesnyggt!

Unknown sa...

Äsch sâ snyggt!!! :) Bakgrundspappret med cerisa blommor är ju bara för härligt! Jag fâr sân där Elle interiör-julkänsla, du vet, modern jul liksom!

Skulle behöva sâna där snöflinge-brads till mina framtida julkort (har gjort ett försök som nog blir bra) det skulle vara pricken över i! Var kommer de ifrân?
Nu har jag iochförsig gjort sista beställningen för 2008 men men... :)

Och gulliga du, tack igen att du tänker pâ mig för DT-grejer - cooooooolt! Jag vet inte ens om man säger sâ där uppe? Här i France sâ säger man coolt till allt! :D

Nu, kvällsmacka!
kram ♥

Elina sa...

Rackarns vackert julkort tycker jag!

Jojjo sa...

Verkligen helt underbart!

Anonym sa...

Härligt julkort!

Susanne sa...

Tjusigt!

Anonym sa...

Det är helt fantastiskt! Fast jag tycker att det känns väldigt Nina, trots allt. :) På ett positivt sätt givetvis.

Kramar

Muffin sa...

Kanske inte typiskt Niniskt, men på något sätt ändå med en omisskänlig Nina-touch. Hur som helst, som alltid, supersnyggt!
KRAM!

Anonym sa...

Tjuuuuusigt!

Jag har gjort ett gäng julkort i en lite liknanade stil å tycker det blir så coolt när man låter Thickersen vara liksom huvudmotiv... Mina thickerskort är helt nedglittrade dessutom å glitter, det e bra grejer det...

Anonym sa...

For fucks sake så snyggt!! Och ptja, man vet aldrig vilka hemlisar jag har på lager! :D

lauren bergold sa...

ooooooooooh! this is realllllllly lovely and i genuinely think it does look both christmassy and very like ♥YOU♥ despite the fact that you were following a lot of specific rules made by someone else! i actually think your fabulous NINA-ness *always* shines through in all you do!!! :)