torsdag 6 november 2008

Tjuvar och banditer...

Finns det gott om, både här och var. Läste just i Muffin/Eva's blogg att de hade haft inbrott i hemmet. Fyyy för att komma hem till en vidöppen dörr och huset i en enda röra. Samma sak hände min lilla mamma när hon bodde ensam i stora villan för något år sedan...uuh.

Det gör mig så ARG att tänka på hur vissa människor kan använda sin intelligens och list på att bara utnyttja, förstöra och stjäla från andra! Tänk om de kunde använda sina resurser på något positivt istället?! Var kommer ondskan ifrån?

Ja och apropå tjuvar....de finns tydligen även bland oss papperspysslare. Jag fick ett mail från kära Tracey på Starving Artistamps igår. För några veckor sedan skickade jag tre av mina bästa kort med Doodle Factory-motiv till henne, och hon hade tagit med sig två av dem för utställning i sin monter på den senaste stämpelmässan i USA. Hon hade lämnat sin man ensam i montern bara en liten liten stund, och när hon kom tillbaka var korten borta! Någon hade alltså stulit mina kort!! Vet inte om jag ska skratta eller bli arg - det är ju iofs en slags kvalitetsstämpel på det jag gör, hehe! Värdet på dem är ju inte högt, men affektionsvärdet desto högre, och Tracey blev jätteledsen.

Så nu har jag tänkt mig att göra några nya kort och skicka till henne. Tror bl.a. att hon ska få kortet här nedanför....men sssshhhh säg inget - det får bli en överraskning! ;)Det här kortet är i övrigt mitt bidrag till sötaste Babsans utmaning på Brunkullanforumet! En slags bingoruta med massa regler för vad man fick och inte fick använda. Klurigt värre! :)

Jag följde den lodräta raden längst till höger - mitt kort innehåller således chipboard (stjärnan), punchinella, något blått och scalloped edge (som i detta fall bidde spetsiga "scallops", men Babs' godkände det).

Häng på ni med, vettja - tävlingen pågår till söndag 9/11-08 kl. 23!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Nina, super fedt kort!
Er det godt at være i praksis i Sverige? Jeg er gået i gang med at finde ud af om jeg skal til Norge el Sverige efter praksis..kender du nogen gode steder og fif?

Knus!

Anonym sa...

Fy bubblan vad trist med tjyvar och banditer!! Men du, vilket underbart kort! Tracey will be roboticly happy again! ;)

Anonym sa...

hi hi, det var dog utroligt med de banditter! at de ville stjæle dine kort. Det må jo være fordi de er så flotte :)

Jojjo sa...

Jag älskar det här kortet! Texten är så fyndig också,undrar hur du kommer på allting...

DoodleFactory sa...

Yes Nina, your cards are coveted by all and I would be devastated if anyone stole mine. I have your cards framed and hung in my house though so there would have to be some pretty dedicated thieves to get those.

You're so sweet to send her new creations.

DoodleFactory sa...

Oh also I just read the text on your Blip & Bloop card - that is so funny and so perfect!!

Elina sa...

Fy rackarns för såna elakingar! Jag har precis haft inbrott i mitt källarföråd och även om jag inte har något av värde där är det obehagligt bara att någon rotat runt bland ens saker.

Trist med korten. Jag har också varit med om att kort jag gjort stulits på en mässa. Jag begriper inte hur man kan vara så fräck.

Sanna F sa...

Super gulligt kort! Och urk för tjuvar !!! De förstör så mycket för andra!!!
KRAM

Petraso sa...

Ja det finns idioter överallt...

Anonym sa...

Fy vad tråkigt med korten som försvann!
Du gör fantastiskt fina kort Nina! *I LOVE*
Tack för den fina kommentaren i min blogg!
Kramiz Kicki

Anonym sa...

..Otroligt roligt och coolt kort... igen!!! Du och dina kort rockar knålfett! :D O det är inte illa! ;) Trist dock att korten blev stulna! :( Men som sagt får du se det som ett bevis på att dina kort är hett eftertraktade! Jag är sååå glad över det jag fick en gång i tiden! [håller hårt i] :D Kram!

Muffin sa...

Ja, man häpnar verkligen över vissa människor - trist!
Är övertygad om att Tracey blir tokglad för detta kort, vem hade inte blivit det?
Kram på dig!

Anonym sa...

Att inte människor har lärt sig vad som är mitt och ditt!!!!! Vad tråkigt att folk måste gå och tjyva kort. Visst förstår jag att de vill äga kort av dig, men att sno... nej, det är så lågt!

KRAM!

Joanna sa...

Vad är det för nötter som stjäl kort?! Dom är ju urläckra, så för den delen fattar jag ju ;) men man mar TAR ju inte bara..?!

lauren bergold sa...

well i can't say as i will ever APPROVE of any sort of theft...but in the case of the person who stole your card...i kind of have to APPLAUD THEIR VERY GOOD TASTE!!! :)

(ps: so sorry that was an *american* experience...i apologize for my countrypersons!)

on an unrelated matter: I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE THIS CARD!!!!!!! you are just so unbelievably creative! WOW!!!