lördag 4 oktober 2008

Världens kortpysslardag!


Yey! Idag är det World Card Making day! Överallt i cyberspejs finns det massor med roliga utmaningar att hugga in på - kolla t.ex. in de härliga tävlingarna som mina kära DT-kollegor dr.Annika och Zarischka har anordnat på Brunkullanforumet!! Tävlingarna pågår till imorgon kväll eller måndag, så ni hinner vara med! :)

Jag har också pysslat idag. Härom veckan fick jag hem en MASSA härliga Doodle Factory-stämplar igen, bl.a. de nya Halloweenstämplarna. Missförstå mig rätt: jag har alltid tyckt att Halloween var ett Amerikanskt jippo och har aldrig förstått varför svenska butiker ska försöka locka oss att köpa Halloweengrejer - som om vi plötsligt skulle ta till oss en ny tradition liksom?

Av samma anledning har jag aldrig tidigare köpt några Halloweenstämplar eller dekorationer, men i år föll jag i, minnsann! DF-stämplarna är ju så himla roliga, och jag har blivit så förtjust i Tracey på Starving Artistamps och DF-designern Irene, så hur ska jag kunna motstå dem?
Å ju mer att fira, ju roligare, eller hur? För min skull kunde vi gärna få ännu en högtid som livar upp hösten i Skandinavien lite. :)


Edit: ny bild - flyttade lite på texten...den satt alldeles för högt upp förut!

Detalj: Doodle Factory's pumpor, färglagda med Copics, utklippta och på 3D-kuddar.

Kortet är gjort med papper från Scrapaddicteds oktoberkit, med tillägg av det polkaprickiga limegröna (som kommer från Color conspiracy och finns här) samt den mörkgröna cardstocken.


Tjingeling!

19 kommentarer:

Zarah sa...

"You'd have a stupid smile too..." etc - majgadd...! *dör av flabb*

UNDERBART kort! Och det är väl klart att alla anledningar att fira är bra anbledningar? jag håller med dig! :D

Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Ewonne sa...

Ha ha... vilken underbar text!!! Urläckert kort ♥

SmilynStef sa...

How hilarious is that sentiment ... love everything about this one.

Mya sa...

så läckert, med ett sånt här kort kan jag tänka mig att fira halloween :P kram mya

Anonym sa...

Underbart!!! Både text, kort och stämplar. Känner lite som du när det gäller Halloween, men det är mest för att folk ofta inte har koll och firar på fel dag (allhelgonahelgen när man sörjer och tänder ljus på gravar). Men så länge man firar 31 oktober så gärna för mig! :) Och så länge inte barnen kastar ägg på husen, vilket jag har sett ett par gånger.

Kram kram!

Mya sa...

hej igen :)
Stjärnor på is går på tv4 här i sverige, kanonkul program, det började igår. Typ som lets dance. En proffskonståkare tillsammans med en kändis :) om du har möjlighet så kika på det! kram

Anonym sa...

Tack för kommentaren! Ja, någon gång MÅSTE vi få till någon fika! Jag har även hört ryktas om att det kanske blir någon vänerträff i nov eller så, men inget är bestämt än. Då hoppas jag du kan komma! Vi har inte setts IRL på ett år nu.. :(

Monica sa...

Och när korten blir så här läckra så firar vi gärna (trots att jag egentligen håller med dig)! Hur gulligt som helst.

Muffin sa...

Underbart kort!! Har också en något ambivalent inställning till Halloween och därmed inga stämplar, men dessa pumpor är onekligen rätt så oemotståndliga. Väntar dock in Irene's nya julstämplar som är på gång ju!
När kommer du till Sverige förresten?
KRAM!

Tettiz sa...

*skrattar åt texten* Lysande!!! :D

Jag är fortfarande lite emot Halloween, men jag njuter GÄRNA av dina fina kort. De gör mig alltid så glad.


från Tett

Emma sa...

Haha vilket roligt kort, världsbra text *lol* Jättesnyggt!

Fru Lindberg sa...

Som första inläggare med en oerhört positiv inställning till halloween säger jag: go girl! Förstå mig rätt; jag gillar inte den kommersiella biten men att få pynta hemma med lite höstfärger & pumpor ger mys när vädret är skräp. Och man kan flippa ut rätt bra på korten & frossa i färger man kanske inte använder så ofta annars; lila, orange? Så summa summarum; ditt kort rockar & jag ser fram emot fler! Nu ska jag in & spana på halloween-stämplarna på scrapadd, ha det!

Unknown sa...

Sâ snyggt - och urskoj text :D
Mâste försöka använda sâna där 3d-kuddar lite mer!
Här nere i Frankrike firas Halloween som hemma, nâgra maskerad-partaj och ett eller annat spindelnät i matbutiken... :) Men alltid kul att göra kort, pynta lite hemma och tända ljus. Men det är nog mer höst än halloween, ja ja...
Nu ska jag fortsätta mina höstkort, blev pâ nytt inspirerad av ditt kort!
Och det skulle ju vara bra om jag skickar dem innan jul kanske... ;)

Ha en Happy helg goa tjej!! :)

Anonym sa...

Asgarv Den du den va bra!
snyggt som bara den!

Sanna F sa...

Urhärligt kort!!!!!

Anonym sa...

Hihi...urhärligt kort!! Jag föll för halloween för 2 år sen. När mina pojkar ville ha spökfest. Nu har vi det varje år och jag tycker det är riktigt kul att pynta med pumpor och spökljus och höstfärger.. tycker bara att det är trevligt och så där lite lagom innan julmyset! ;) Jag vet..jag är barnsligt förtjust i högtider.

Kram!

Mara sa...

Vilka härliga stämplar och vilket härligt kort! Jag älskar orange så det är ett kort i min smak! /Kram Sara

roree sa...

I just LOVE those pumpkins! Such a fun card, Nina. Love it!

lauren bergold sa...

i ♥LOVE♥ the sentiment on this!!! just too, toooooooo FUNNY!!! (o'course it's a fab-LOOKING card, as well!)