fredag 22 februari 2008

Gladast i stan

Har varit lite halvputt hela kvällen - utan någon riktig anledning egentligen.
Det har varit en hård vecka på jobbet. Inte alls kul. Sådär jobbig så jag började fundera på om läkaryrket verkligen passar mig? Nu har jag ju liksom offrat så många år av mitt liv på utbildningen, så nu måste jag nog ge det en chans......Hmm.
Kanske skulle bli frisör istället?

Å här hemma är allting vardagstråk och rutiner också.
Inga ljusglimtar.
Tänkte nästan gå och lägga mig tidigt och hoppas på att humöret skulle vara bättre imorgon.
Att sova brukar hjälpa.

Nåväl. Det är tvära humörkast ibland. Tänk att ett par trevliga mails kan göra en trött och tungsint Nina alldeles glad och lätt om hjärtat? Tänk vilken makt några små ord kan ha!

Vad var det för några mails då, undrar ni säkert? Det var dels från en god vän vars liv gör ont just nu - men av mailet att döma verkar hon tackla situationen jättebra och hon är vid gott mod ändå. Det gjorde mig glad. Därefter kom det ett trevligt pm från Agnelia som är en alldeles genomsöt pysselvän.
Sist men inte minst kom ett mail från goa Stella på http://www.stellas.nu/ som skrev att jag hade vunnit deras skisstävling, och dessutom med en vinnarmotivering som gjorde mig jätteglad! Å vinsten är hela 100 riksdaler att spendera på valfritt pyssel i deras shop. HURRA!

Det var en skisstävling med färgtema. Man skulle använda skissen här nedanför och endast färgerna rosa, grönt och turkos (vitt och svart dock tillåtet som bonusfärger):

..och såhär blev min tolkning:

Äntligen fick jag användning för de söta furrybirds'en från BamPop. Tycker att de är lite konstiga egentligen, för de ser inte alls glada ut - trots att den ene har en jätterolig heliumballong?

Nu ska jag återvända till mina färger och papper - för det är nämligen cyberpyssel på pyssel.net igen. Ergo FLER roliga tävlingar, tjohoo!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland har man sådana där ledsendagar, utan att egentligen kunna sätta fingret på vad det är. Hoppas en stor varm kram från mig kan hjälpa till lite :)

Grattis till Stella-vinsten!

Petraso sa...

Rock on baby ! har också haft en sådan vecka grinat en massa men har ocks massa sötisar som muntrar upp mig..... Vann ett förkläde från Stellas med T-shirt... va snygg jag ska vara på näta träff.....

Anonym sa...

Det är tråkigt att läsa att du är låg. Men så är det ju tyvärr ibland.
Du som piggar upp oss alla med dina fina saker som du skapar & med dina färgexplosioner.
Jag är helt övertygad om att du är en toppen-läkare. Men det kan ju ta sin tid innan man hittar sin plats och vart & med vad man vill jobba.
*stor kram*

Anonym sa...

Vännen, raraste vännen! Önskar _jag_ kunde göra något för _dig_! Du vet var jag finns!

Jag är inte förvånad att du vinner i tävlingar. Du är helt fenomenal, så är det bara!!! Och det är du säkert inom ditt yrke också. Våga tro på dig själv och tänk vilket värdefullt jobb du har!

Tänker på dig!

Stor kram!

/Sara