söndag 24 februari 2008

Agnelialift


Det har återigen varit cyberpyssel på pyssel.net-forumet. Jag har inte varit så aktiv denna gång, för jag hade en extra 18-timmarsjour på psykiatrisk avdelning igår kväll/natt. Orkade bara med två bidrag, men det var roligt att vara med ändå! Det blir så härlig bubblig stämning på forumet när det är cyberpyssel - man kan inte låta bli att bli inspirerad och smittas av skaparglädjen.
En av utmaningarna var till en liftkedja - och jag hade turen att få lifta en av mina favvispysslare: Agnelia!

Här är Agnelias härliga kort:

Och min tolkning blev såhär:

Inget fantastiskt kort, men lite vårkänsla bidde det i alla fall.
Lekte med Sassa Fras Lass blomstämplar och mitt senaste hääärliga inköp:

Smågodis! *Shluuuurpp*

Jag har förälskat mig i VersaColor-dynorna av två anledningar. Dels för att de är vattenlösliga (smetas alltså inte ut av mina alkoholbaserade Copic-pennor), och dels för att det är så lätt att göra rent stämplarna efter användning. Till och med clear stamps blir som nya!

Priserna varierar mycket, så det är värt att kolla runt lite... Dessa köpte jag hos trevliga Stämpelstudion för det förnämliga priset 14 SEK per styck!

Gjorde som sagt ett cyberpysselbidrag till, men det får ni se efter omröstningen. Som det ser ut nu blir det dock ingen vinnare...

Tjingeling så länge!

6 kommentarer:

AnnaB sa...

Ooooo, jag tycker att ditt kort är alldeles underbart och vad inspirerad jag blev! Undrar om jag inte har de där eller några liknande stämplar från Sassafrass liggandes någonstans...? *rodnar* För mycket prylar, jag? Jag har måste absolut hem och leta och testa något så här färgglatt och fint!!!!

Anonym sa...

Åh vilket underbart kort! :) Och ditt kort i omröstningen som pågår har jag redan röstat på - tyckte det var finast (förstod att det var ditt). :) Kramar

Anonym sa...

Underbara dynor... har en bunt själv..... och stämpelstudion är trevlig;)

Anonym sa...

Underbart kort! Agnelias med :-)
Jag använder oftast Versa color dynor, har gjort i flera år och tycker mycket om dom, lätta att få bort och finns i såå många fina färger.

Susanne Meltesen sa...

Jeg bøjer mig i støvet endnu engang - det er nogle virkelig lækre kort du laver - elsker farver...

Og så har jeg også versa-stemplerne i et kæmpe udvalg af farver efterhånden. Super gode, er de... ;o)

Camillis sa...

Åh, vilket fint kort! Och jag gillar de där små nallarna. Var hittar man dem?