onsdag 19 september 2007

Ett tävlingsalster


Motiv: Filur på sparkcykel som jag har ritat för Kortmakaren (finns inte att köpa ännu), färglagd med Tildapennor. Papper: Love, Elsie. Dekorationer: Prima blommor, satin och organzaband, stickles, 3D-lack, mm.Äääntligen har jag fått lite ordning på pysselgrejerna i den nya lägenheten.

Det är fortfarande inte optimalt, men det kan det nog inte bli så länge vi bor här. Skönt i alla fall att kunna pyssla när man kommer hem från jobbet eller har en ledig dag!Det här kortet har jag gjort till en tävling på cardpositioning systems blog. Man kan vinna en årsprenumeration på CardMaker magazine, samt även få äran att publiceras i tidningen.

Utmaningen var att följa denna skiss:

.. samt använda sig av ett av följande fyra teman:

Patriotic, travel postcards, summer parties, Christmas in July. Hmm..vet inte om kortet passar helt till tema't "travel postcards", men det får la duga.


Förväntar inte att vinna, men det är ändå roligt att vara med.


Man får bidra med två alster, så nu sitter jag och klurar på vad mer jag kan hitta på...för jag har sjukt mycket pyssellust! :)

7 kommentarer:

Zarah sa...

Men ååååååh vilket ljuvligt!!

(Och jäkla dig - visst är det där Elsie-papper som du lyckats få mig att tycka nästan-om, bara för att du gör så fint?! Styggis! ;))

Susanne sa...

Jättesnyggt kort (som vanligt). Vad skönt att du har hittat en tillfällig lösning för ditt pyssel.

Kram Susanne

Anonym sa...

Det är helt underbart! Tycker gott du kan vinna. :)

Elina sa...

Så snyggt med banden! Var härligt att du kunnat pyssla. *krama*

Anonym sa...

Skitsnyggt som vanligt, du gör mig GRÖÖÖN av skaparavund! :-P

Örnen sa...

Läckert kort :-)

Anonym sa...

Jättefint kort! Verkligen. Den filuren är bara för underbar. Så härligt att han faktiskt tar sig fram på en sparkcykel utan ben. Tack så mycket för de snälla orden i min blogg. Det gjorde mig glad :D Kram