lördag 17 april 2010

Svåra färger...

Livet är för kort för beige (citat stulet från A little birdie told me challenge blog) . Jag älskar färg!
Hade råkat färglägga söta figuren Spinkle i grått och rosa, och det var ju lite dumt för det var jättesvårt att hitta mönstrade papper som passade till...men så fann jag i alla fall veckans utmaning på Sketchy Colors där man skulle göra ett kort i just färgerna vitt, grått och rosa, och det passade ju bra - så även om det inte alls är "mina" färger så ville jag göra ett försök. Herrejisses vad svårt det var att få till det! Jag satt och valde papper och flyttade runt dem i lååång tid igår kväll, och jag vet fortfarande inte om jag känner mig helt nöjd.

Nåväl, så här blev det till sist:

Wazzup?
Det prickiga bakgrundspappret är stämplad och embossad cardstock, den prickiga stämpeln "Sm dots background" har jag köpt hos Starving Artistamps. Textstämpeln kommer från samma företag, Swedish Sentiments set ,och likaså figuren Spinkle från Doodle Factory Creatures II.

Spinkle, med bling i naveln :)


Har för en gångs skull hunnit göra ett kort till 2 Sketches 4 You också, så det kommer i ett nytt inlägg lite senare idag.

På återseende snart!

9 kommentarer:

Maria Krumbæk sa...

flot kort i lækre farver! jeg elsker de nye df-stempler :)
God weekend

AnnikaS sa...

Snyggt, tycker du fått till kortet riktigt bra! Ser att du sytt lite på kortet, kan jag tolka det som att de kunde rädda din gamle trotjänare?
kram Annika - uppvuxen i Huskvarna

Muffin sa...

Så roligt att det gick bra med symaskinen. Det är onekligen väldigt roligt att sy på korten, jag gör det i perioder. Kortet är riktigt mumsigt, det spelar ingen roll om det är dina "vanliga" färger eller inte - du får ju alltid till det. Jag tokgillar upplägget på detta kortet, kommer säkert att göra en sämre kopia vilken dag som helst. :D Färgläggningen är som vanligt helt makalös.
Puss!

linaliten sa...

Tycker du lyckades jättebra, toksnyggt kort! :)
Ha en bra fortsättning på helgen!

DoodleFactory sa...

The colors may not be "your" colors, but that card is 100% Nina! The darkened nose and limbs on Spinkle are too cute. And the whiskers!! Ah, you add such "character" to my characters!

Lotta sa...

Vrålsnyggt!

.::CaRiN::. sa...

Roligt att se att symaskinen hämtade igen sig! :D Superfint kort som alltid! ♥ Du är för kritisk mot dig själv, du fixar alla färger - även om glada färger är DU! :D Upplägget är toppen! Kramis!

Kyel sa...

Vet inte hur du lyckas - men det gör du varje gång! Såå snyggt kort som du verkligen ska vara supernöjd med!*avis och beundrande*

Jenn sa...

I love how you gave Spinkle a little grin! Beautiful card!!