söndag 18 april 2010

Ett kort som jag har glömt att visa..


..tror jag? Det är ett kort som jag gjorde till Brunsons cybercrop i påsken. Man skulle inspireras av en bild, och mitt kort var ganska långt från hur bilden såg ut, men att inspireras är ju ett vitt begrepp! Som motiv har jag använt Melville, en favorit bland DF's gamla creatures.
Har just kommit hem från 1,5 timme stenhård StepPulse och Core-träning och känner mig ganska mör och sliten, men glad. Ska bara slappa och pyssla resten av kvällen, och mentalt förbereda mig på en 24-timmarsjour imorgon igen.
Ha en skön söndagkväll, mina go'a vänner!

9 kommentarer:

Myran sa...

Åh så läckra kort! Jag tycker det rosa-grå-svarta var allra snyggast, men det är svårt att bli nöjd man skapar i färger man inte brukar använda!

Linda sa...

Uuuuuunderbart kort söta du! Så läckra färger, och du, jag saknar DIG ♥ Puss på dig!

Muffin sa...

Ännu ett underbart niniskt kort! Lila är riktigt härligt, jag behöver fler lila papper känner jag. Jag har också sådan där fin wellpapp i flera olika färger (har fått av min dotter som hade fått tag på dem i något pysselpaket som hon inte ville ha). Älskar fortfarande de "gamla" Creatures tokmycket, där är så många favoriter. Du är oxå en favvo! ♥

Rimna sa...

Helt fantastiskt fina kort du gjort!!!

Jag blir alltid så glad av färgerna och upplägget på din kort. Men framförallt blir tokpysselnödig!!!

Kram

Kristina sa...

Jättefina kort du gör. Tycker verkligen om färgerna. Brukar inspireras av dina kort allt som oftast. Funderar över en sak. Har blivit väldigt förtjust i doodle factorys stämplar. Var köper man dem i Sverige eller vet du någon annanstanns man kan köpa dem?
Tacksam för ett svar
/Kristina

Anonym sa...

Fina Nina, du missar väl inte att du är en vinnare?

Himmelriket sa...

Så läckra färger,
påminner mig om engelsk konfekt.
Gott!

Mahlin sa...

haha.. jag skulle bara säga att det var jag som tipsade om vinsten. EFter ditt inlägg på brunsons insåg att jag glömt fylla i namn =) Så slipper du gå å grubbla över spöken och anonymingar =) KRAM fina du!

Heidi Van Laar sa...

So fabulously fun! I love it!

(-: Heidi