fredag 31 oktober 2008

Sassa Frassa mandelmassa!

[A true friend is a rare bird]

Oooh vad de är fina, alla nya Sassa Fras Lass-papperna! Jag är lyckligt förälskad!! Fick serien "Happy Place" att leka med av min kära Jane på ScrapAddicted, och jag har verkligen haft jättekul med dem. :)

Gult och rött = Ninas favoritfärger! Pip och Oggy från Doodle Factory fick 3D-lack på näbbarna...vem behöver läppglans, liksom?


Åsså ett kort till pojkvännens syster som fyller 44:


Nästa kort kändes lite Disney-aktigt pga färgerna...så det fick bli Mickey Mouse som motiv! Urklippet kommer från ett Q-tea kit, så det är alltså inte jag som har slaktat en gammal engelsk disneytidning..



Detta kortet skickade jag till Jane och Marie i Löberöd som tack för en supermysig pysselträff vi hade för ett par veckor sedan.

Is it an aeroplane? Is it a bird? No, it's SuperRupert!
* * *
Sista kortet i samlingen gjorde jag med ett papper ur en av de andra Sassa Fras-kollektionerna: "Serendipity - Hog Heaven". Ååååh vad jag tycker om de söta pippisarna! Kolla in kortbasen också - det är den nya cardstocken "Dotted Swiss" från Bazzill! Läcker va?
Undrar om jag har vänt det japanska pappret uppochner den här gången också? Skulle vara kul att veta vad det står...har rivit ut det ur en av min mammas gamla tandhygienisttidningar som skulle slängas i somras när hon flyttade.
Mer info och utförliga materiallistor hittar ni på Scrapaddicteds blogg!
Tack för titten! :)

25 kommentarer:

Jojjo sa...

Men vad många och fina kort! Jag tyckte särskilt mycket om det som var till pojkvännen. Man blir så glad när man ser alla glada färger.

Muffin sa...

Men du är ju inte klok, dåktår'n! Bara fläska på sådär med så många fina kort på en gång - jag storknar ju nästan! Alla är absolut bäst, men kanske blev jag ändå lite extra svag för det översta, Pip & Oggy är ju helt oemotståndliga.......fast alla är sanslöst fina. Ska titta en lång stund till.
Tack för att du sade till i morse förresten, jag hade inte sett det (hur glad som helst!).
Puss på dig!

Anonym sa...

Helt underbara kort!

Annika kort & gott sa...

Härligt med en vitamininjektion av härliga färgGLADA kort!

kram Annika

Jenny sa...

Ohhh vad du inpirerar!!! Nu vill jag skapa, och jag som inte har tid... :(

Ellinor sa...

Så många fina kort! Men det första med fåglarna blev min favorit - mycket "Ellinoriga" färger :D

Petraso sa...

Sååååååååååååååå Lööööööööööövley!! Du är bästa kort dåktorn.......

Anna/Augusti_73 sa...

Sjukt fina, allihopa! Blir så glaaaaad av dina kort!!
Trevlig allhelgona,

/A

Anonym sa...

som sædvanligt super flotte kort ! elsker og se hvad du finder på af nye detaljer :)

ps. jeg krydser fingre for dig.

Anonym sa...

Underbart färgglada kort, så läckra!!!

Jag... sa...

Wiiii vilka glada kort! Vad du är duktig! :-D

Trevlig helg!

Anonym sa...

♥♥♥ Underbara!!! ♥♥♥

Malmis sa...

Råkade hitta din blogg, wow vad mycket fina grejer du gör, härligt med så mkt färg! Kommer absolut tillbaka!

Anonym sa...

OMG!! Vilka färgsprakande och helt Underbara kort!
♥ dina kort!

Kramis!

Anonym sa...

Nina, du är makalös! Korten är så fina att jag skulle vilja rama in dem om jag hade kunnat lägga vantarna på ett. Kan du inte göra något snyggt till mig där färgerna svart och cerise finns med, så ska jag rama in detboch ha i mitt scraprum *tittar snällt med rådjursögon* Signerat förstås!

Anonym sa...

Wow så läckra kort!! Tack för all inspiration! Kram ÅsaF

Anonym sa...

Men Nina!!! Så där många fina kort på en o samma gång bör nästan vara olagligt?! Du är otrolig!!! :D
Blir alltid lika glad att kika in här och se dina färgglada inspirerande alster! Blir extra pysselsugen nu! ;) Det ska nog bli några julkort med dina superroliga smånissar idag! OIEE! :D Kram pårej!

Mya sa...

underbara kort, ingen gör kort som du!!! kram mya

Muffin sa...

Hej söt! Tack för snälla ord, blir så glad när du är inne och hälsar på! Japp, texten är stansad foam - har fått lite dille på det, ibland bara som det är och ibland med ett lager cardstock på också. Blir så'n mysig 3D-effekt.
PUSS!

Tettiz sa...

Jag smyger in och kikar runt och njuuuuuter av all färgprakt. You've done it again, my friend. Mitt kortmakargeni till go'vän!

*kramar och kärlek*

Unknown sa...

Herregud! Du är ju en riktig kort-fabrik! :) Det gul-röda är ju bara för fint! Och nu gav du mig ha-begär för sassafras-alfabetet pâ det tredje!!! Och sâna där "fina nâlar med hjärtan" ocksâ!

Jag har börjar lite smâtt pâ mina julkort, men var tvungen att sluta för jag har inget rött papper... Hittade en mall som jag gillar, man viker kortet pâ 3, finfint. Visar dig sâ fort jag är klar.

Jag fnissade pâ mig (!?) när jag sâg att ni har samma problem som vi. Plats! Hur i h-e ska man kunna scrappa fritt pâ 49m²? Philippe har lovat precis samma, när vi flytttar till större ska jag fâ en "atelier" helt för mig själv! :) Nu har jag allt i garderoben + malm-byrân + en hemskt ful plastmöbel... :)

Och det där med design-team (nu blev jag pion- röd), tror du det? Skulle ju vara sâââ kul! Visst är jag interesserad! Herregud ja! Massor med grejer gratis!!! wow! Sâ säg gärna till om du ser nât interessant! Tack! ♥

Nu ska jag laga tacos! Favvo grej pâ söndagskvällen, lätt och snabbt!

Ha en skön kväll, kraaaaam!

Sanna F sa...

Men woooooooooooooooooooooow vad många helt fantastiskt underbara söta härliga spralliga gulliga kort du har gjort!

Anonym sa...

Vad glad jag blir av att titta på dina fina kort! TACK!

Anonym sa...

Vilken härlig färgchock man möts av! :D
Istället för att kommentera ett och ett slår jag ihop det och säger att ALLT är fantastiskt - som vanligt. ;)

Anonym sa...

Absolut så många färger du vill! Det ska ju vara ett riktigt Nina-kort - färgsprakande, och ljuvligt som bara du kan. Kör på orange du och vilka andra färger du vill. :-) Puss!