tisdag 30 september 2008

Oktober - rosa bandet

Hurraaa, imorgon börjar rosa månad hos ScrapAddicted!!
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
Vad innebär det då? Jo, Jane och vi i designteamet har tänkt att hålla auktioner till förmån för Cancerfondens rosa bandet-kampanj.
Alla auktioner kommer att hållas i ScrapAddicteds blogg: http://scrapaddicted.blogg.se
Föremål som kommer auktioneras ut är bland annat tavlor, kort, smycken och annat vackert som vi har kreerat endast för detta ändamål. Jane kommer även att auktionera ut verktyg och produkter för ditt skapande.
Tipsa gärna vänner, familj och bekanta om detta!!
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
Vid varje auktions början berättar vi hur lång tid du har på dig att buda. Det kommer vanligtvis att vara 1-2 dygn. Du budar genom att skriva en kommentar till blogginlägget, kom ihåg att skriva in din e-mailadress så att vi kan kontakta dig ifall du "vinner". Blir du "vinnare", får du ett mail med inbetalningsuppgifter. Du betalar in, och så snart pengarna syns så skickas din vinst till dig. Budet du lägger är alltid inklusive frakt, det tillkommer alltså inga andra avgifter utöver ditt lagda bud.
100% av alla intäkter går direkt till Cancerfondens Rosa bandet-insamling.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller något av det vi lyckas samla in! Efter hand som pengarna sätts in på kontot, så överförs de till Rosa bandet, och du kan hela tiden hålla koll på hur mycket vi samlat in här. Det går också bra att skänka en slant där närhelst du önskar. I bloggen kommer även uppdateringar om hur det går för oss i insamlingen med jämna mellanrum.
Hjälp oss hjälpa - och få något fint på köpet!!
Visst är det en win-win-situation?
Kan avslöja att vi börjar auktionen imorgon med något som jag har skapat... ;)

Inga kommentarer: