torsdag 20 december 2007

Jo!!

Det blir en god jul i år.

Tack för stödet och trösten, mina vänner - men tro det eller ej, det hela ordnade sig!! Allt gick ju så fort så jag har inte hunnit uppdatera här med det senaste.

Under morgonkonferensen i måndags frågade Rafi mig om jag hade lyckats byta bort dagjouren den 25:e. Jag sa som det var, att ALLA de andra hade svarat nej. Då vände sig Rafi till avdelningschefen och frågade om han fick ta en 24-timmarsjour julafton. "Inga problem", svarade avdelningschefen - "och du behöver inte ta kompledigt, du kan få övertidsersättningen utbetald istället om du hellre vill det", sa han till Rafi.
Jag blev så rörd och glad över deras vänlighet så jag började gråta. Tack vare söta Rafi sitter jag faktist just nu hemma i Värmland hos mamma och skriver på hennes laptop.
Gissa om Rafi ska få en FIN och dyr julklapp av mig? Han ska alltså jobba från klockan 15:30 julafton till klockan 16 på juldagen. Se det är vad jag kallar kollegial. Hoppas verkligen att det blir en lugn jour.

Igår gick merparten av dagen med tågresa hit upp (pga diverse SJ-trubbel)...men dessförinnan hann jag som hastigast träffa rara Zarah + hennes M på Köpenhamns hovedbanegård. Trevligt att äntligen få träffa denna generösa och omtänksamma människa live...och hon är om möjligt ännu sötare i verkligheten! Visste ni förresten att det var Zarah som var den första som föreslog och peppade mig till att börja rita stämpelmotiv? Det var även Zarah som hjälpte mig att få kontakt med Forma Hantverk, som var det första företag jag ritade för. Gullehon! Tack för de fina handgjorda tvålarna, söta Z! Jag och mor har redan provat den lilla, och den var jättehärlig!

Andra glada nyheter:
Jag kom på första plats (!) i utmaning 2 i helgens cyberpyssel på pyssel.net!!
Utmaningen var en skiss man skulle följa, och man fick göra såväl kort som LO's. Såhär såg mitt kort ut - med nya snögubben som jag har ritat för October Stamps.


Jag var ju med i fler utmaningar, fast där blev inte mina bidrag framröstade..men jag blev ganska nöjd med dem ändå! :)

Ännu en skissutmaning - här med nissefar och grisen från October Stamps.

Till sist en snabbpysslad smällkaramell. Vacker blev den inte...så den kommer att plundras på sitt innehåll av smågodis illa kvickt efter jul!

17 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Helt underbara kort! Det kortet du har överst tyckte jag att du skulle vinna med. Jag var själv med i enbart den utmaningen (med ett rivet hjärta med en snöflinga på) så jag kollade extra noga där och min favorit var ditt kort. :)

Laura sa...

Your cards are just always so incredible. I love them! I always enjoy it when I see that you have made a new blog entry :).

Zarah sa...

GulleDU!! *kramar på*

Jag var så arg igår när jag läst om dina puckade kollegor att jag nästan lipade. Jag är en envis anhängare av karma och du förtjänar allt gott, så att det alls uppstod såna problem gjorde mig så himla less!
MEN det är så underbart att det löste sig, och att jag äntligen fick se dig!

Ses snart igen, hoppas jag?! :D

Kraaaaaaaam!

Zarah sa...

Ps. Grattis till vinst! Och JAG tycker att smällkaramellen är NÄSTAN lika söt som DU! :D

Spacegirl sa...

Vad kul att det ordnade sig så att du kan fira jul i Sverige :-)
God Jul
*space*

Susanne sa...

Åh, vad jag blir glad att läsa att det löste sig för dig med julen. Vilka härliga kort du bjuder oss på. Färgerna är underbara. En riktigt god jul önskar jag dig. Vi ses ju snart. Kraaaam!

Vinterbarnet sa...

Grattis till ledigt över jul! :D Och vilken fin smällkaramell! Kram//

Anonym sa...

Åhh vad glad jag blir att läsa att du ändå fick komma hem över jul!! Det är du verkligen värd och vilken fantastisk arbetskamrat som ställer upp så för dig (fy bubblan för de andra!!)

Massor av kramar!

Myran sa...

Skönt att du fick ledigt till sist ändå! Det är verkligen så svårt att byta bort tider... Ha nu en riktigt skön julhelg!

(Grattis till vinsten - jätteläckert kort!)

*kram*

http://www.carolina1979.blogg.se sa...

Åh,vad härligt glad och tårögd jag blev att få läsa din blogg - vilken underbar kollega som ser till att du får fira julen hemma med familjen!
Stort grattis till vinsten också!

Ha en riktigt underbar jul!

Kram Carolina (Carolina1979)

http://malinscrappar.blogg.se sa...

Vad glad jag blev för din skull. Välkommen hem till Värmland får man väl säga då : ) och God jul och Gott Nytt år.

Wih sa...

Meeeeen så roligt att läsa att du får fira en svensk jul, det är du så värd sötsnöre! Blir alldeles GLAD för din skull!

God jul gumman!

Petra/paradise sa...

ååh!! Vad glad jag blir för din skull att du får åka hem till Värmland..förvisso en snabbvisit! Men bättre det än ingen alls! ;)
Det blir samma för mej.."hem" efter jobbet kl 18.30 imorgon och åter tillbaka kl 06.30 på juldagen..Nåja. Jag är glad att jag åtminstone är ledig på julafton iår! =)
Härliga tävlingsbidrag!! Superfina!! grattis till vinsten med det ena!! =O)
MÅ gott i jul vännen min!!!
Sköt om dej!!
KRAAAM Petra

Lilla Anna sa...

Hej hej Nina!
Önskar dig en jättebra jul. Trevligt att du fick åka hem till Värmland ändå.

Petraso sa...

God Jul Nina!
Va underbart att det löste sig och att du fick en jul HEMMA! i Sverige!

Blev så glad för din kommentar en Riktig Julklapp!

Massa kramar!
och otroligt snygga kort!!!

Vixxan sa...

Bamse julkram till dig Nina, skönt att det löste sig med jobbet.

KramiZ

Laura sa...

*grin* You will have to go have a little look at my blog. I just wrote there how much I love everything that you draw *big smile* :)