söndag 23 maj 2010

Sol! Mera sol!

Vilket härligt pingstväder! I Danmark finns ordspråket/traditionen att man ska "se pinsesolen danse". Henning tror att det betyder att det oftast är fint väder i pingsten. Vissa andra tolkar det som att man ska festa på pingstafton och vara vaken ända tills solen går upp på pingstdagen....men det gjorde inte vi - vi har varit och tränat på gymmet imorse istället. Totalt hurtbulleaktigt. Man får så mycket mer energi när solen kikar fram. :)

Smiley from millan.net

På Stampartic har de just nu en utmaning om att skapa ett alster med tema SOL. Vad passar väl då bättre än en soldyrkande partypingvin? Bakgrunden är citrongul cardstock som är stämplad och embossad i vitt.


Ett ganska enkelt kort - jag har börjat ty till "less is more" på det senaste. Det känns befriande på något sätt. Stämplarna kommer från Doodle Factory "Tropics" och bakgrundsstämpeln är likaså köpt hos Starving Artistamps. Textstämpeln kommer från ProvoCraft, minns inte vad den heter - men den har 12 bokstäver man själv kan ställa in, väldigt fiffigt.

Ikväll har vi bjudit in ett par av våra bästa vänner till middag, så efter vi kom hem från träningen har vi städat och dammat av hela lägenheten, och jag har marinerat köttet och satt en deg till matbröd. Det är bra att ha gäster ofta, så håller man välstädat i hemmet och får fixat en massa praktiskt. Åsså är det ju kul!

Smiley from millan.netSmiley from millan.net
Nu ska jag gå ner och rensa lite maskrosor från vår gräsmatta. Fint ska det va' :)


Tjingeling!

12 kommentarer:

Nenne sa...

Så snyggt med den gul/vita bakgrunden! Japp Less IS more (ibland) :P

Muffin sa...

Ännu ett superduper-kort, galet snyggt upplägg och grymt välgjort som vanligt! Känner att jag måste gå tillbaka till de gamla stämplarna lite jag också, man blir ju helt nykär när man ser Cliff sitta där med sin lilla drink i solstolen. :)
*kram*

Lilo sa...

Har du fyllt år?? Grattis! Det vet väl varenda människa att du fyllde 25 år! Jag är inte en dag äldre jag (eller kanske några dagar äldre då...). Jag har trillat dit på copicpennorna. Så nu insuper jag inspiration här! =)

lenislenis sa...

Det var härligt somrigt, soligt kort!

Maria sa...

Kul att just du tittar in till mig. VEM tror du har inspirerat MIG? Du har länge haft en hemlig beundrare:)

KraM

Karina Beck sa...

Rigtig lækkert kort.
God 2. Pinsedag til dig.

Unknown sa...

Ååå så herlig kort!!! Så skjønn pingvin! Et nydelig less is more kort!
Takk for at du deltar!

klem,
Jorunn

Muffin sa...

Hej igen! Du den där ramen runt Flob på det här kortet som du undrade över har jag gjort med två storlekar spellbinders i min Epic, den mindre storleken har jag kört i en embossing folder oxå - lite kul.
*kram*

himlaverket sa...

så himla läckert kort.
jag tycker om alla dessa färger....

Karina sa...

Måste säga Nina att du gör fantastiska kort. Tittar ofta in men är dålig på att kommentera Förlåt!!!
Ha en underbar vecka.
Kramar Karina

Mahlin sa...

Goaste finaste du! Tack!

oo.. ett gult kort (love love love) och en pingvin.. (ännu mer love) du rockar!

Jag tycker du ska komma och pyssla med mig veckan efter midsommar då jag jagat iväg man och barn till norrland å är alldeles ensam och alena.. jobba? nää, du jobbar aldrig, du har alltid tid över att komma till sverige =D

Nanna sa...

Hihi, ett somrigt partykort. :D Lycka till! // Nanna