söndag 28 februari 2010

Vår i luften?


Temperaturen kryper över till plussidan om nollstrecket varje dag nu. Vågar man hoppas på att vintern är över? Har aldrig varit någon vintermänniska, och kommer aldrig att bli det heller - det är kanske därför som jag trivs så bra i Danmark? Vintrarna är trots allt en del kortare här nere. Så lång och snörik vinter som i år har jag inte upplevt tidigare under de 10 år som jag har bott i DK. Det brukar bara vara snö en vecka eller så, lite slask som snabbt smälter bort. Jag brukar cykla året runt. Nåväl, efter en ordentlig vinter så blir längtan efter våren ännu starkare - ja, våren får gärna komma nu!

Även om bloggen inte uppdateras så frekvent så betyder det inte att jag inte pysslar...jag har bara flera projekt på G som inte kan visas ännu. Ett av dem kan ni se en sneak peek av här nedanför.
Jag har haft äran att bli utvald av Sheila på Cheeky Magpie till en play date - att tillsammans med henne och ett par andra få pyssla med en gammal barnsångbok med vackra bilder. Sheila har även samlat ihop härligt generösa och annorlunda pysselkit i vintagestil som skulle användas till projektet. På hennes blogg hittar ni några av bilderna från sångboken, och de är gratis att ladda ner. Det vore jätteroligt om ni ville pyssla med bilderna också!

sneak peek!


Har just kommit hem från två timmars StepHiPulse och Core-träning och känner mig mör men glad...ska ta och laga lite mat åt mig och pojkvännen nu - och sen ska jag ringa till min "lillasyster" (läs: barndomsvän) Susanne som fyller 30 idag...eller imorgon...(ja, hon är född en skottårsdag - så egentligen fyller hon bara år vart fjärde år!). Grattiskortet till henne har inte kommit fram ännu, så jag väntar någon dag med att visa det här. Även underbaraste Muffin/Eva har fyllt år, närmare bestämt igår - och hennes kort kommer jag också att visa senare i veckan, för jag var sent ute som vanligt. *skäms*
Kommer att uppdatera med ett inlägg till ikväll...men först: över till spisen!
Tjingeling!

3 kommentarer:

Lillemor Elfgren sa...

*fnissar*

Vår? Värmegrader? Vad är det?

Men, visserligen, idag har vi bara haft -8, för en vecka sn var det -30. Däremot har vi fått 3 dm snö här uppe i Vännäsby idag. Så spännande att få höra hur det är i andra delar av Norden!

Förresten, har inte glömt dina knasvantar, letar den perfekta gulfärgen för tillfället.

Petraso sa...

Vår känslor redan;9 ja Ja... Det är bra att någon har det! Åh viilket roligt projektska bli kul och se!!!
Kramis Kramis Sötis!

Muffin sa...

Buse, kommer det kort också....?! Härligt, jag kommer att rusa till lådan varje dag. :)
Våren känns ganska avlägsen än så länge men man kan ju alltid drömma. Det är ju ganska STORA mängder snö som ska bort först, men det är i alla fall ljusare både morgon och kväll - skönt!
Pussåkram!