söndag 29 november 2009

Hej!

Jag har inte glömt bort er.. även om man nog kunde tro det, med tanke på hur sällan jag skriver här. Har tidigare bestämt mig för att sluta ursäkta att det går långt mellan inläggen. Jag bloggar när möjligheten, tiden och lusten behagar infinna sig numera. Ingen mår bättre och inget blir bättre av stress och dåligt samvete, eller hur? ;)
Smiley from millan.net
Har ett par roliga pysselprojekt på G som ni snart ska få veta mer om......men i väntetiden kommer det i alla fall några kort. Först ut är ett som jag har gjort till en av mina favvo-utmaningsbloggar: Caardvarks! De hade en busenkel utmaning den här gången, att man skulle göra ett kort med färglagt motiv (och det har jag ju nästan på varenda kort!). Det svåra i utmaningen var vilket motiv jag skulle välja, men det fick bli en av mina nyaste favoriter från Starving Artistamps / Doodle Factory.
Mönsterpapperna kommer från ett miniblock med "Earth love"-serien från Cosmo Cricket. Underbart höstiga.
Är han inte bara ljuvlig, lille Squip? Färglagd med Copicspennor + vit gelpenna.

Ikväll har jag druckit glögg för första gången i år, och MUMS vad det är gott.
Smiley from millan.net
Pojkvännens storasyster gör sin egen rödvinsglögg efter ett gammalt hemligt familjerecept, och det smakar förträffligt. Till glöggen äter man typiskt æbleskiver här i Danmark. Det påminner om våra plättar, men är runda som klot och smaksatta med citronskal. Saknar lussebullarna, men även om jag har världens godaste recept så är det ingen idé att baka - för i så fall får jag äta alla själv. Knäck brukar jag dock göra varje år och det tycker min danska familj om!

Ha en fortsatt trevlig första advent!

13 kommentarer:

Jeanette Wallén sa...

Underbart sött kort - påminner mig om en liten tavla som David köpte till min mamma och pappa när han varit i USA en gång - på den stod: Families are like fudge - very sweet, with a few nuts". :D

Ang. bloggfixande så brukar jag gå in och kika på sidor med gratismallar - då kan man bara copy & paste och så har man en snygg layout. :D T.ex. Shabbyblogs.com

*kraaaam*

Karina Beck sa...

Flot kort. Jeg er vild med farverne, motivet... ja, det hele.
Knäck.... Er det knækbrød?

Tracey sa...

WOW! beautiful!

Lea L. sa...

I don't think this could be any cuter!! Love it! Great job with the Caardvarks challenge!

♥Lea

Craftbelle sa...

I love your crazy squirrel. The cloud paper works really well as grass. Super!

DoodleFactory sa...

ahh, so adorable! look at those freckles. It's always a delight to see your posts, no matter how rarely we get to see them. Of course I prefer seeing you post all the time, but know you have an insanely busy life besides crafting!

Helle Sahl sa...

Lovely. Så smukt farvelagt. Elsker måden du får brugt grå og brun sammen. Husker tydeligt at jeg har studeret det før. Lækkert.

Anonym sa...

flot kort, og så flot farvelagt, det lille egern :)

Linda sa...

Ha, ha! Underbart kort med superbra text!!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Hahaha, vilket härligt kort med rolig text! Den hade passat bra till min släkt. :)

Kramar

Elin sa...

Åh vilket sött kort!

Articsisters sa...

Hej!

Jag tycker att du är helt suverän att göra kort. Om du skickar mig din adress så vill jag sponsra dig med en stämpel. Maila; articsisters@gmail.com

Lisbet på Articsisters

Muffin sa...

Instämmer med övriga - du är helt makalös och helt enkelt BÄST på att göra världens finaste kort!
Puss!