onsdag 17 juni 2009

Topp pop-i-topp pop!

Ett litet lyckoskutt igen! Det är inte så illa pinkat att vara med i topp-5 på två internationella utmaningsbloggar inom samma vecka va? YAY! *stolt och glad*
Smiley from millan.net

Har i övrigt fått förfrågningar om ett par andra kreativa uppdrag, så det känns väldigt roligt...men mer än så kan jag inte berätta i nuläget. Den här veckan hinner jag dessvärre inte vara med i några utmaningar alls. Idag är jag dödtrött, imorgon åker jag till Köpenhamn direkt efter jobbet, och så är det kurs på Riket på fredag och sen helt andra aktiviteter som hägrar i helgen! ;)

...ja, som att titta på - och kanske köpa - en liten bil!
Smiley from millan.net
Känns surt att bilarna i DK är mer än dubbelt så dyra jämfört med i Sverige (föreslå inte att jag ska köpa en svenskregistrerad bil, för det är ingen idé - jag har redan undersökt alla möjligheter). Hade ju gärna köpt mig en ny liten läcker sportig sak! ...men det jag har kikat på (=det enda förnuftiga jag har råd med) är en flera år gammal VW Lupo 3L. Skrutt. Jaja, den är kanske inte så snygg, men det är VW-kvalité och den går 33 km per liter diesel - så den är ju förhållandevis miljövänlig och väldigt ekonomisk i alla fall! Ska bara provköra och se om jag trivs med den också. Det blir en ny epok i mitt liv...att ha egen bil. Vuxenpoäng, va? Vad har ni för bilar?

Här är ett kort som jag visst har glömt att visa. Det var till en skissutmaning på Tingturas cybercrop. Har använt den härliga "prickig cirkel"-stämpeln från Tingtura som är väldigt användbar och helt beroendeframkallande. Textstämpeln kommer från Doodle Factory Swedish sentiments. Återigen en "vintage-fågel" som jag har klippt ut och papper från October Afternoon "Cherry hill".

That's all, folks!

Smiley from millan.net

18 kommentarer:

Karina Beck sa...

Tillykke tillykke tillykke og super super flot kort. Nej.. jeg er ikke begyndt at stamme ; ) : )

Silje Mari sa...

Kjempesøte og morsomme kort som alltid:) Lykke til med bilkjøpingen forresten.Min første bil var en Opel Corsa 1,6l.Den var liten og kjapp og passet perfekt for bare lille meg, men nå har vi familiebil, VW passat stasjonsvogn:)

Zarah sa...

Wohoo!! GRATTIS!

Kortet är ljuuuvligt, förresten :D

Teamjes sa...

Du e bara bäst !! Grattis Grattis :)
Bilen var lite ful/söt :)
Själv åker jag omkring i en 10 år gammal Golf. Den börjar bli lite sunkig men den bara går och går...

MiaKvack sa...

Nej, inte illa pinkat men inte särskilt förvånande heller *ler* du är fantastisk!
Om du vill ha en ny bil kanske Skoda kan vara något? Lite billigare men gedigen och rejäl ändå. (Vi ääälskar vår octavia -07 svärfat köpte en renault ungefär samtidigt, men den känns som en plastig skokartong i jämförelse)

Petraso sa...

Jag och sambon har en 10 år gamalvolvo v70 har aldrig haft en egen bil.........

Va nyfiken man blir....... kreativa uppdrag Hmmmm Hoppas stämplar är -inblandade.......


Kramis och trevlig midsommar !!!

Petraso sa...

GRATTIs Skulle Jag Ju póckså Skriva inte hellere förvånad Du är ju worldstar class !!!

Pia sa...

sååå lækkert farverigt kort

Helle Sahl sa...

Super flot kort og jeg er vild med effekten af det prikkede stempel. Du laver klart mine favoritkort af alle.

En LUPO er da en nuttet lille pigebil (bedre for miljøet og økonomisk), og du skal jo også lige blive lidt erfaren inden du laver skrammer i en dyr én. Havde din kæreste ikke en lidt lækker én du kan låne når du skal se smart ud ;0)

Vi kører i en gammel Ford Mondeo stationcar hvor er plads til heeeele familien. Det er nu, ok.

God torsdag på job til dig

Chruss sa...

Nina, vi har en gammal LUPO diesel, krockskadad från början som vi fick köpa billigt. Enda man ser det på att lite olika färger på skärmar MEN! Den går som tåget, skitbillig i drift.
Vi har även en renault som också är bra - för oss är det bränsleförbrukningen som är det viktigaste både för ekonomi och miljö. Lycka till med valet!

Anonym sa...

Min första bil var en liten Peugeot 106, billigt i drift och lätt att parkera.
Numera har jag en Citroén C3, pigg och bra miljöbil.

VeronikaP sa...

Tack för titten, hoppas att du blir nöjd med din bil!

Jag har liftat ett kort som du har gjort. Tack för inspirationen!

Gunsan sa...

Grattis men är jag förvånad?! NOT! Duu regerar ju, tjejen!

Ellinor sa...

grattis igen!

Jag förstod inte problemet med att köpa en svenskreggad bil, men å andra sidan är jag helt oinsatt! :D

Jag kör en toyota corolla -97:a, den går som ett smäck och hade gått drygt 12000 mil när vi köpte den (rätt lite för en 10 år gammal bil ;). Skulle jag köpa något annat blev det nog en ny toyota, de är pålitliga...

Cattis sa...

Grattis!! =D

Vi kör en Volvo v70 och en Toyota avensis. Det behövs 2 bilar här uppe för och kunna ta sig någonstans, till jobb och skjutsa barnen osv..

Trevlig midsommar!
Kram/Cattis

Stefanie sa...

Congratulations! You deserve to win both contests! I love your layout on this one!

Sanna F sa...

Grattis till underbart duktiga du!!!

Vilket urfint kort!!!!

Jag kör runt i en gammal skruttig volvo kombi... önskar jag kunde köpa en ny och lite mer miljövänlig bil....
Ha en skön midsommar!
KRAM

DesignAnnique sa...

Inte konstigt - dina kort ÄR läckra :)

Bil ja... jag kör mammas bil, den bor hos mig och jag betalar bensinen, mamma betalar försäkring och reparationer/service. :) Det är en Volvo 740 från -90, och den har gått över 54.000 mil. De'ru! :) Sen har sambon en Toyota Avensis, jag ser det som HANS bil, jag var inte med på det köpet utan det är hans favoritbil och han hade redan bestämt sig när vi köpte bil så jag la ner diskussionen... men vi är INTE kompisar, Avensisen och jag. Väpnat stillestånd möjligen :) Min rygg funkar inte ihop med den bilen.. Volvon däremot... Mmmm, det är vad jag kallar bil :)