tisdag 2 september 2008

Bara en ynka månad kvar..


..tills jag är färdig med min turnus (= AT), och får "ret til selvstændig virke". Därmed kan jag även få svensk legitimation nu...om jag vill...och det vill jag ju! :)
Jag har redan min ansökan till danska Sundhedsstyrelsen klar, för jag fick allra sista underskriften av min tutorläkare idag. Tjohoo!! *hoppar och viftar*


Det är dock lite sorgligt att det bara är en månad kvar av min anställning vid det lilla läkarhuset. Som jag nog har sagt förr - jag trivs verkligen. Det känns BRA att åka till jobbet på morgonen, jag har en massa energi och tålamod med patienterna, och jag är glad när jag kommer hem om eftermiddagarna. Önskar nästan att jag kunde fortsätta jobba där, men det går ju inte.

Vidare med karriären, vidare med (vuxen-)livet...å vidare med PYSSLET!!

Jepp, ännu en av de däringa nya DOodle FActoRy-stämplarna..som jag är så kär i! ♥
Ni tröttnar väl inte på mig, va?
Stämpeln finns för övrigt att köpa hos Scrapaddicted.

Stämplar: Yoris från Doodle Factory, färglagd med Copicstusch; Pratbubblan från BamPop. Mönsterpapper: BamPop, Sassa Fras Lass, Scienic Route, Fuskträ. Dekorationer: Knappar, floss och en knappnål, vit gelpenna, stickles cinnamon, brun fluid chalk till kanterna. Typsnitt: DYMO och alfabetsstickers från Pink Paislee.

13 kommentarer:

Tettiz sa...

Tröttna på dig??!! ALDRIG!!! *klappar händerna* Du är ju liksom det goda i jordgubbar, choklad och marängswiss! :D *kramar om*

Sanna F sa...

URCOOLT kort!Näe inte tröttnar man på dina kort!

Anonym sa...

Åhhh sicken söt liten stämpel!!

Och jag säger som Tettiz...TRÖTTNA på dig?? BAH!!

Puss ♥

Ewonne sa...

Inte tröttnar man på dig!!!! Stor variation på dina alltid lika fina kort ♥♥♥

Anonym sa...

Tröttnar aldrig!!!!! Knäppo! ;)

Kul att du snart är klart med AT:n! Du är ju bara sååå duktig! *beundrar* Var tar du vägen om en månad då, har du något på gång tro? Psykiatrin?! ;)

Stor kram!

Tipsy Tessie sa...

Grattis till att du snart är klar med AT:n- är du en läkare på riktigt då :) Starkt jobbat!!!
Du gör underbara kort-dig tröttnar man inte på i första taget-gulle dig :)

Unknown sa...

Wow, hvor bliver det cool at blive færdig som læge, ved du så hvad du skal ??

Skønt skønt kort !

Mya sa...

jag blir alldeles glad när jag läser om hur du trivs på jobbet, att komma hem glad på eftermiddagarna är ju guld värt. Så skönt! Grattis till bara en månad kvar oxå ;)
och som alltid bjuder du på urläckra kort! kram mya

Petraso sa...

tröttna du skämtar..... Df har ju frågat var du är..... kola deras blogg.....

Jag kan fixa jobb åt deg om du vill till Kungälv.... nära till pysselaffärer och galningar...finns 2 platser på vårdcentralen fick jag veta igår...... snälla kom du får en bear hug

Emma sa...

Tröttnar, du skämtar?!! Jag ÄLSKAR ju allt du gär - keep it flowin' :) Låter så härligt att vara glad när man går till jobbet och även glad när man kommer hem, förstår att det är guld värt. Får hoppas du får ett lika bra jobb nu också :)

Ellinor sa...

Grattis!! Vad blir det efter turnus då?

fialoppan sa...

Å vad härligt! Förstår att det ligger mycket kämpande för att nå hit, måste kännas underbart! Grattis till ditt nya uppdrag också, jag älskar ditt bröllopskort! Kram!

Anonym sa...

Urläcker kort som exakt som vanligt!