fredag 2 maj 2008

Ännu en skiss...


...och ännu ett kort med ännu en fågel! Jepp lite enformigt kanske, men jag kan nog nästan lova att nästa kort jag visar blir utan utklippt fågel. ;)

Fredagsskissen är en ganska ny tradition i Scrapaddicteds blogg. Varje fredag lägger allas vår begåvade Marie ut en ny egenhändigt tecknad skiss som inspiration - och här är denna veckas exemplar:

Såå, vad väntar ni på?
Vi glädjer oss till att se era tolkningar.
Själv blev jag jätteinspirerad och började klippa och klistra ögonaböj, och det bidde såhär:

Har jag förresten sagt att jag är alldeles förälskad i Sassa Fras Lass nya papperskollektioner?
Jisses vad snygga de är! Färgerna är så juicy...hmm vad säger man på svenska? Saftiga? Fruktiga? Ha ha!

Nej nu måste jag lämna datorn ifred lite - och ägna mig åt att packa pysselgrejer istället. Imorgon bär det nämligen av till pysselträff i Hillerød och en heldag ihop med några söta danska scraptöser som jag har lärt känna via ett danskt forum. Kommer bl.a att få träffa Marie/Marolle och Signe/Naglynagly. Det ska bli så kul! Men huuu, vad ska man ta med sig? Jag behöver ju typ...ALLT!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint kort igen...kul skiss också. Tack för snälla ord på min blogg igen och för tips om etiketter, ska se om jag inte hinner en sväng till Lagerhaus idag.
Kram!
=o)Muffin

Ewonne sa...

Inte behöver du sluta att använda fåglar!!!! Det blir ju så himla bra när du använder dem...
Ska ge mig på även denna veckas skiss tänkte jag, rolig som den verkar vara!
Tack för inspirationen Nina!!!
kram Ewonne

Tettiz sa...

Underbart kort, vännen! Det GÖÖÖR inget att du har med fåglar i tid och otid, jag gillar ju också pippijåglisar ju.

Hoppas att du har kul på pysselträffen idag - ser fram emot att få se vad du gjort sen.

*kram*

Muffin sa...

Nu är det jag igen... Jag förhastade mig lite när jag spontant lade upp bloggen igår. Har precis lagt upp en på blogspot.com istället, när jag kikade kändes den mycket bättre. Blev så glad att du ville lägga en länk, så nu vill jag be dig ändra till min nya istället. Hann med båda Lagerhaus-butikerna i Gbg idag. Hittade inte "dina" små etiketter, men väl några underbara ugglor (se min blogg). Köpte ett extra ark till dig om du vill ha (vill du inte så är det helt ok). Vill du ha det så kan du väl skicka mig din adress på evo.andren@hotmail.com så skickar jag... Du tror väl inte jag är klok som bombaderar dig med kommentarer plötsligt, men jag har ju följt din blogg länge så det känns som jag känner dig...=o)
/Muffin

Tine sa...

Hej Nina,
Så fandt jeg vej til din blog. Og hold da op, hvor er jeg glad for det! Har lige siddet og kigget på dine kort, de er virkelig flotte. Der er noget at se op til:)
Tak for i dag, det var en hyggelig dag i Hillerød, og dejligt at møde dig.
Hilsen Tine (HeltNy)

Laura sa...

Your cards are looking so amazing lately. Each one if prettier than the one before. Wow!!! I love them. Your blog is so inspiring to me.

Nice sa...

I like your cards very much!

Anonym sa...

riktigt läcker skiss och ett riktigt toksnyggt kort! nu blir jag supersugen att sätta mig o pyssla trots att solen skiner glatt utanför.
kram

Gunsan sa...

Nej nej! Mer fåglar till folket! Och nu är jag helt plötsligt sugen på tockna därna pins också..