söndag 20 juni 2010

Lycka är...

...att få nya vänner! Stinne är en pigg och söt tjej som jag har träffat i det lokala träningscentret, vi brukar träna Pump tillsammans om lördagarna. Vet egentligen inte hur och när vi började prata med varandra - man står ju mest och svettas och kämpar och lyssnar på instruktören och musiken, men vecka efter vecka har vi lärt känna varandra mer och mer, och jag kan bara konstatera att personkemin stämmer :)
I pingsten gifte hon sig med sin Chris. Vi var egentligen bjudna till deras bröllopsreception, men dessvärre kunde vi inte komma. Vi blev istället hembjudna till det nygifta paret på grillmat och vin ikväll. Det var jättemysigt (och gott)!
Smiley from millan.net
Silver, rosa och vitt var färgerna de hade valt till bröllopet, och jag ville göra ett kort i temafärgerna till dem...det var ganska svårt, jag fick ju hela tiden motarbeta min längtan att slänga på starkare kulörer :) Blev ändå ganska nöjd till sist.

Overlay'en med silvertryck kommer från Hambly Screenprints. Texten är skriven för hand med embossingpenna och varmembossat i vitt. Not-mönstret är stämplat (clearstamp från Prima) och varmembossat i silver. Houndstooth-mönstret är gjort med en nyinförskaffad Hero Arts-stämpel som jag är heeelt förälskad i.


The Secret Crafter Saturday Challenge har en passande nog en utmaning att göra just bröllopskort/jubileumskort denna vecka, så detta kort blir mitt bidrag till dem.
På återseende....ja, ni kikar väl förbi igen på onsdag?

Smiley from millan.net

6 kommentarer:

Muffin sa...

Oj, så färgmässigt helt olikt dig men ändå på något sätt så väldigt niniskt - jättefint!! Tokfint upplägg och den där hundtands-stämpeln är ju helt underbar! *vill ha*
KRAM!

Himmelriket sa...

Görfint...
jag gillade speciellt texten som var vitembossad.
Ska testa det....

Teamjes sa...

Så snyggt och välarbetat :)

{Jane} sa...

Beautiful

Thanks for joining us on SCSC :)

Hugs Jane x

debby4000 sa...

Beautiful, elegant card.
luv
Debby

Angela sa...

Jättefint kort! Vad kul med en ny vän, det händer ju inte så ofta numera.