söndag 2 november 2008

Ett till kort


.. som väl hade kunnat platsa i förra inlägget. Mönsterpappret från Sassa Fras Lass "Happy place", cardstocken från Bazzill, stämpeln från Doodle factory, och sist men inte minst den fina bollfransen finner ni hos ScrapAddicted.

Kortet är i övrigt gjort till en utmaning på Stellas cybercrop som har varit nu i helgen (och som fortfarande pågår ett par timmar till!). Utmaningen var att tolka en skiss, dessutom skulle det vara något sytt, stämplat och stansat på kortet. Klurigt men kul!! :)

Återkommer i veckan med fler tävlingsbidrag...nu ska jag försöka få till ett sista kort innan midnatt när festligheterna slutar!

Tack alla rara ni för era snälla kommentarer som värmer mig i höstkylan, jag blir så himla glad!!

12 kommentarer:

Pia sa...

Fæt og farverigt kort

Jag... sa...

Jättefint kort! Faller för bollfrans jag ;-)

Trevlig kväll!

Och tack själv för all inspiration du sprider :-)

Kram

Sanna F sa...

Såå coolt!!! Guvd va du inspirerar!!!

Anonym sa...

Underbart som vanligt! Snälla- var köper du "fuskthickers" nånstans- jag bara måste ha såna...

Anonym sa...

Så jättefint! Jag älskar bollfrans, har det till allt nuförtiden. :)

Anonym sa...

wauw et fedt kort !!!
jeg skal altså også snart have købt de doodlefactory stempler...

Muffin sa...

Jösses, så läckert - man blir ju helt glad!! Så lustigt då, igår gjorde jag ett kort med både bollfrans och den stämpeln och nu ser jag detta hos dig!! Kan dock inte lägga ut mitt riktigt ännu, är rädd att mottagaren ska få syn på det för tidigt.
KRAM!

Anonym sa...

..Underbart färgsprakande kort! Rolig "titel"! :D Jag gillar vitsiga kort! :) Själv ska jag försöka pyssla ihop farsdagskort ikväll med bävrarna från Doodle Factory, dom är ju så drakfestliga! :D Kram!

Anonym sa...

LIka påhittigt som alltid! Toppenfint! DU är så otroligt duktig å så finurlig med dina härliga detaljer å kompositioner!
=D
HOppas du haft en trevlig helg vännen.
Kram petra

Anonym sa...

Hur gör du?
Alla kort du gör är så vackra, färgglada, uppiggande & inspirerande :-)
Jag blir glad av din blogg!

Teres sa...

Helt galet att man kan göra så härliga kort som du gör. Jag tycker det är så kul att du har din egna stil och gillar ditt sätt att använda och kombinera färger. Alla dina kort får mej oerhört insprirerande och på gott humör.

Sitter själv med mina julkort idag och har kört fast. Så nu kollar jag din blogg för att hitta inspiration framför allt till upplägget på mina kort. Å jag känner redan hur inspirationen fullkomligen flödar. Tack för du delar med dig av det du skapar:)

Anonym sa...

vart får man tag på "måla" bokstäverna?