söndag 31 augusti 2008

Vilken härlig dag!

Jag och Henseboy var barnvakter igår. Vi trotsade det soliga sensommarvädret och tog med hans två söta systerdöttrar på bio och såg Disney/Pixar's nya film Wall-e. En jättemysig, välgjord och underhållande film som vi absolut kan rekommendera...men med lite för avancerad handling för 6-åringen Mathilde. Hon satt i mitt knä under hela filmen och frågade titt som tätt "Hvorfor?". Jag försökte förklara så gott jag kunde utan att störa övriga biografgäster...och hon verkade glad och nöjd efter filmen ändå. Sen åkte vi hem till huset, och medan Henning och Mathilde studsade på familjens MEGAstora trampolin, lagade jag och duktiga 10-åriga Kathrine spaghetti och köttfärssås (en av våra favoriträtter!). Efteråt spelade vi en variant på "finns i sjön" och flickorna tecknade med sina nya tuschfärger som de fick av oss. Jag fick som vanligt uppgiften att natta Mathilde, som var pigg som en mört och absolut inte ville i säng före klockan 21. Jag läste en knasig barnbok för henne, och hon sjöng ett par barnsånger för mig, hoppade runt i sängen och vände och vred sig ett par gånger och sen somnade hon snällt det lilla livet. Vilken mysig dag! Mmmjo lite barnlängtan får man nog ändå. Fast det är ju så mycket enklare när barnen inte är ens egna och de redan är väluppfostrade, liksom ;)

Åsså ett kort - med två av mina fina Doodle Factory Great Outdoors-stämplar som jag fick av Irene. Mönsterpappret med höghusen på kommer från Basic Grey Obscure *tycker om*



Nu ska vi gå ut och njuta av solskenet ett par timmar.

Tjingeling! :)






12 kommentarer:

Petraso sa...

helt underbart ha dig som barnvakt kan jag tro!!! När vill du passa mig????

kortet sååååååååååå Snyggt och underfundigt!!!!

Anonym sa...

Vilket fint kort! Cool text till stämpeln dessutom. :)

Kramar

Anonym sa...

Håh, sikken mysig dag ni hade igår! :) Och vilket coolt kort! [skrattar] Dom är ju för festligt fåniga dom där stämplarna! :D
Ha en skön dag i solen! 8) Själv ska jag pyssla lite nu! ;) Kram!

Zarah sa...

Inte konstigt att hon ser så glad ut med en så härlig dag och så fina pennor! :D

Kortet är ljuvligt. Jag tycker att Obscure är fruktansvärt fula...
...utom när DU får tag i dem. Du är farlig för mitt köpfinger! *fniss*

♥ ♥ ♥

Ewonne sa...

Du får ju bara till det varenda vareviga gång ♥♥♥

Mya sa...

man blir verkligen barnsugen när man är barnvakt, eller umgås med underbara barn :) kan ju vara farligt ;) Superläckert kort oxå, kramis mya

Muffin sa...

Låter som en riktig mysdag! Kortet är ljuvligt, du är bäst och Irene är oxå bäst! Tack för ditt hejande, jag tror det väger tungt turmässigt...;)

Anonym sa...

Det låter himla mysigt! Sonen och jag ska iväg på Wall-E nästa helg....

Häftigt kort med bra text!

Kram!

Emma sa...

Vilket underbart kort, annorlunda och snyggt (som vanligt!). Ang. katt så finns det ju nakenkatter, dom är rätt mysiga dom med (men en del tycker ju att de är läskiga!) ;-)

Anonym sa...

uppfostrade barn är nog vad alla önskar sej ;)
Själv har jag beställt en sådan!
Beställde även en tystgående å avfallsfri...men det blev nog nåt fel i ordern..för det stämmer inte överrens med honom..
Nu återstår bara det goda uppförandet ;)

Sjukt härligt kort!! Älskar dina alltid så fyndiga texter!! =D
Stor bamsekram från mörkaste Småland.
//Petra

Tettiz sa...

Ooooh, massor med snyggt har du fått upp i bloggen sen jag sist kikade in! :D

Det var såååå kul att träffas på bröllopet, men man tycker aldrig att man får prata tillräckligt - vi får köra en telefonvända snart igen! ;)

*kraaaaaaaaam söt*

Anonym sa...

Jättehärlgt kort med en superbra, användbar text!