måndag 18 februari 2008

Monster!

Fick (läs: köpte) denna härliga "M is for Monster"-Bampop-stämpel nu i veckan, och kunde såklart inte låta bli att göra ett par kort..


Det första har jag gjort till en vinterferieutmaning på det danska forumet The Scrap Cat. Utmaningen på forumet bestod i att man skulle scrappa ett landskap:

Jag är så himla glad över att jag äntligen har hittat ett danskt forum för pyssel. Kul att få lite danska pysselvänner! De verkar väldigt trevliga, och de har redan bjudit med mig på en pysselträff norr om Köpenhamn i mars- dessvärre jobbar jag natt då, så jag kan inte komma - men ÄNDÅ, vilka sötnosar va'?

Sen gjorde jag även ett kort till Kort i Fokus månadsutmaning - man skulle följa denna skiss som Cia på Hobbyhuset har ritat:


Och mitt kort blev såhär:


Det bidde en lite skum färgkombination, men jag gillar det ändå.

Har redan skickat iväg det till en kär vän som har det ganska jobbigt just nu. Hoppas att hon kommer att tycka om det, och hoppas att hon inte hinner se det här i bloggen innan hon har fått det!


Åsså gjorde söta Örnen mig uppmärksam på att jag hade fått en tapper tredjeplats i Papp och Scrap's skisstävling! Ja brons är ju också en slags metall (-legering?), haha!

Se, vad brukar jag säga? Det lönar sig att ställa upp i massa tävlingar! *glad*

Nu väntar en vecka med mer än fulltidsjobb. Hoppas att det fina vädret fortsätter - det ger så mycket energi! Det är nämligen härligt att cykla till jobbet och bländas av solstrålarna. Det är en perfekt start på dagen tycker jag.

*KRAM*

15 kommentarer:

Samm sa...

Oh wow, he's gorgeous!!! I'm glad I've ordered him!

Samm
x

Laura sa...

ooooh Nina!!! i am in love now!! My goodness.. that first monster card is so so so so beautiful! I don't think that I could ever make anything that gorgeous! I have that same stamp and I haven't made any cards with it yet *sniff*. you are GORGEOUS!!!

Zarah sa...

Vilka sööööta kort!! Du är så enormt skicklig. Landskapet är fantastiskt, det tittade jag länge på. Så enkla medel, så perfekt resultat! Monster blir så SÖTA när de bor hos dig... Det är nog för att du är en riktig sötmo(n)ster. :)

badanka sa...

underbara monster kort...:)

Linda - www.knorrigt.com sa...

Men gud, jag tror jag är kär! Vilket sött monster och vilka underbara kort! :)

roree sa...

I am so happy you came over and posted at my blog, so I got the chance to come by and see your blog. Your cards are so fun and colorful. I love your style. I can't read your blog ;), but I will definitely keep coming back to see your work. TFS!

Spacegirl sa...

Suuperfina!

silwerstar sa...

Vilka härliga kort! Mi like massor!! :-D

Linda - www.knorrigt.com sa...

Är med i en utmaning idag om att göra någon glad av en liten kommentar (till någon som gör mig glad) och då tänkte jag på dig. Du är en sån snäll person som alltid har så söta kommentarer och varje gång man kommer in på din sida så blir man glad av dina färgglada kort. Du är kanon helt enkelt! :)

Sara (visper) sa...

Sötaste, raraste Nina!!!

TACK för kortet och de underbara stämplarna! Du är helt otrolig. Varmare, omtänksammare och hjärtligare människa får man leta efter! Tack för att du finns!

STOR KRAM!

Lillemor sa...

Åh vilket sött litet monster! Och underbara kort, man blir så glad av det du gör!

ulrika_m sa...

Åh! Hur söta monster var inte det där då! *kär* Finfina kort gör du, Nina!

Mette Jensen sa...

Hvor er det bare rigtig flotte kort du laver, faver man bliver i godt humør af.
Kigger forbi igen en anden dag ;-)

www.paperandcoshow.it sa...

www.paperandcoshow.it
International Convention of Scrapbooking
Don't you know what it is?... come to discover it!!
3 days full of fun SCRAP with exceptional international teachers, many games, chatter and laughter! !
Aren't you registered yet? What are you waiting for?

Cattis sa...

Jisses!!! Dom blev ju helt underbara monsterkorten!! Jag har kikat på dom flera ggr hemma hos Bodil (jomma) Nu vill jag nog ha den...osså är det ju ett M med. Passar perfekt till mitt lilla bustroll Melvin ;)

http://www.kathis.blogg.se/